Participă la un curs eficient și prietenos pentru copilul tău și învață mai multe metode de educare

received_675844009603848

În ultimii ani, în Republica Moldova se observă o tendință negativă de aplicare a violenței fizice şi psihologice asupra copilului, fie aplicată de părinți, fie de educatori. Una dintre soluțiile acestei conduite ar fi o instruire corespunzătoare în domeniul educării copilului.

În urma lansării centrului de instruire Montessori HUB, certificat de Association Internazionale Montessori, părinții, bonele şi educatorii vor putea beneficia de cursuri eficiente şi prietenoase copilului, iar metodele învățate pot fi utilizate în educarea copiilor de la 0 la 12 ani, fie în instituții publice, private sau acasă.

Aşadar, prin încurajarea părinților, bonelor şi educatorilor să frecventeze cursurile pregătite după modulele şi observațiile Mariei Montessori, se va înregistra o creştere de aplicare a măsurilor prietenoase de educare a copilului.

Astfel, urmând cursul pentru viitorii părinți, oferit de Montessori Hub, obții cunoştințele necesare pentru a gestiona corespunzător rolul de Părinte, începând cu perioada prenatală. La momentul de față, în cadrul centrului este şi componenta de workshopuri pentru viitorii părinți. Primul în acest sens se va desfăşura începând cu 18 noiembrie. În cadrul cursului ce durează trei zile, se abordează teme şi se discută experiență cu specialişti de cea mai înaltă calificare.

Temele abordate în cadrul cursului sunt:

#1. Naşterea;
#2. Neonatologia/Pediatria. Igiena şi îngrijirea nou-născutului;
#3. Alăptarea;
#4. Modul de viață postpartum al Mamei (nutriție, starea psihologică);
#5. Babywearing;
#6. Consultație juridică despre drepturile şi obligațiile gravidei, concediul de maternitate, înregistrarea nou-născutului, concediul prenatal, concediul pentru creşterea copilului, indemnizația sau drepturile femeilor aflate în concediu pentru creşterea copilului);
#7. Fitness Mom (activitatea sportivă a Mamei şi a bebeluşului).

Acest curs va avea loc o frecvență de o dată pe lună. Costul acestuia variază de la 549 de lei până la 699 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente