Evenimentele primei zile de noiembrie din 2019. Unde să mergi și ce ai putea să faci

celebration-dining-drink-696214

# Târgul de Cariere | Chișinău

Târgul de Cariere revine la Chișinău în 1 și 2 noiembrie 2019, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Întâlnește cei mai activi angajatori de pe piață, interacționează cu aceștia, descoperă ce oferte ți-au pregătit și alege cea mai potrivită variantă pentru cariera ta. Vezi detaliile aici.

# O zi cu polițistele de frontieră

Vineri, 1 noiembrie 2019, în regiunea mun. Ungheni, Poliția de Frontieră va desfășura un exercițiu tactic demonstrativ „O zi cu polițistele de frontieră”. Este o activitate ce se înscrie în cadrul proiectului „Femeia – forța motrice a schimbării Poliției de Frontieră”, lansat la începutul lunii septembrie curent, cu scopul de a scoate în evidență aportul femeii polițiste de frontieră în asigurarea securității frontierei de stat, prin implicare în acțiuni la nivel strategic, operațional și tactic. Vezi detaliile aici.

# Grădina Sovietică la Cinema Patria Loteanu

„Grădina Sovietică”, singurul film din Moldova care a fost selectat în competiție oficială la Sarajevo Film Festival și Astra Film Festival, poate fi vizionat la Cinematograful Patria Loteanu începând cu 31 octombrie 2019.

Biletele sunt disponibile la casieria cinematografului.

Vezi detaliile aici.

# Discurs fără frică

De câte ori te-ai prins la ideea că, dacă erai mai indrazneț/-eață, mai insistent/-ă, știai să-ți expui punctul de vedere/ideile convingător, argumentat și clar – cu siguranță obțineai mai multe. Atunci când ştii să vorbeşti cum trebuie, eşti considerat o persoană mai matură, capabilă să-și asume anumite responsabilităţi. Ba chiar ai putea primi o muncă mai bună, mai bine plătită sau cel puţin să fii tratat de ceilalţi cu mai mult respect.

Învață cum să-ți depășești teama de a vorbi în public, să te conectezi cu ascultătorii la maxim și să ții un discurs de succes. Vezi detaliile aici.

# Cantabile Choir – 10 ani de activitate

10 ani de dăruire, de creație și de pasiune pentru Lumea Frumosului.
10 ani de când muzica este modul în care sună viața Corului Cantabile.
Exact la 1 noiembrie 2009, în incinta Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM), a fost înființat corul de fete Cantabile, Women Choir Moldova – produs al muncii asidue, sârguinței și dragostei față de arta corală.

Vezi detaliile aici.

# Terminator: Dark Fate

Întoarsă de departe, Sarah Conner face echipă cu câţiva agenţi pentru a lupta împotriva lui T-1000.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente