La pauză, după piesele trupei „Bi-2”. Paznicul unei școli din Rusia a schimbat sunetul clopoțelului pe muzică populară

sunet
Foto: esquire.ru

Valerii Maksimenko este paznicul Școlii nr. 32 din orașul Krasnoiarsk, Rusia. Bărbatul în vârstă de 66 de ani a hotărât să facă zilele elevilor mai colorate, așa că a decis să schimbe sunetul obișnuit al clopoțelului pe melodii populare.

Acesta a adunat o colecție de peste 500 de compoziții muzicale și le-a transformat în „sunetul care cheamă elevii la pauză”. Valerii spune că cele mai populare piese sunt cele interpretate de Dima Bilan, Egor Kreed, Mot, „Bi-2” sau „Kino”, transmite ru.diez.md.

Printre piese se mai găsesc și coloane sonore din filme sau desene animate, iar elevii și profesorii au posibilitatea să comande piesa pe care doresc să o audă în loc de clopoțel.

Valerii are grijă ca în piesele pe care le utilizează să nu se regăsească cuvinte necenzurate. Totodată, el a refuzat să pună piesa „Vladimirskii țentral”, interpretată de Mihail Krug.

Valerii spune că ideea de a schimba sunetul clopoțelului a apărut deoarece volumul sunetului era prea ascuțit și enerva elevii: „Acum copiii înainte de lecții dansează și așteaptă cu nerăbdare începutul orelor”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente