Oamenii legii au descins cu percheziții la CFM. Mai mulți angajați sunt bănuiți de depășirea atribuțiilor de serviciu

1_copy

Oamenii legii din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău au descins astăzi, 23 octombrie, cu percheziții în cazul vagoanelor-restaurant ale trenurilor care circulă în afara Republicii Moldova, pe faptul transportării băuturilor alcoolice și alte mărfuri în baza documentelor false.

Dosarul penal a fost pornit în temeiul bănuielii rezonabile privind comiterea infracțiunii de confecționare, deținere, vânzare sau folosire a documentelor oficiale, a imprimatelor, ștampilelor sau sigiliilor false.

Operațiunea este în desfășurare și are loc de comun cu ofițerii Secției de coordonare a activității de urmărire penală a Departamentului de Poliție.

Procuratura va reveni cu detalii.

Amintim că, Conducerea Î.S. „Calea Ferată din Moldova” a menționat că descinderile, care au avut loc în dimineața zilei de 23 octombrie la una din filialele din Chișinău ale magistralei, au fost o reacție promptă la demersul Serviciului Securitate Internă al întreprinderii înaintat organelor de drept pentru a trage la răspundere angajații CFM care sunt bănuiți de implicare în activități ce fac obiectul unor investigații de acest fel, de depășirea atribuțiilor de serviciu, făcând uz de anumite metode pentru însușirea mijloacelor financiare de la CFM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente