,,Adoptă un Copac”. O nouă campanie eco-friendly marca StarNet

starnet verde diez 960x480px

StarNet te îndeamnă să „Adopți un copac”, indiferent dacă stai la bloc sau la casă pe pământ, dacă locuiești în mediul rural sau urban. Pur și simplu, „Adoptă un copac” și fă-ți un nou prieten verde, unul care îți va bucura ochii, îți va oferi o gură de aer proaspăt și te va proteja de razele soarelui în zilele toride de vară.

Procesul de adopție a unui copac e mult mai simplu decât ar fi în cazul altor lucruri, fără birocrație și fără hârtie cheltuită în van. Tot ce trebuie să faci este să renunți la factura imprimată pe hârtie și să optezi pentru cea electronică, iar StarNet va planta un copac ce va purta numelui clientului care a ales să fie eco. Mai mult decât atât, fiecare client va fi invitat să participe la plantarea pomului, iar mai apoi va putea vedea în Cabinetul Personal coordonatele GPS ale acestuia.

Conduși de sloganul „Noi schimbăm viitorul!”, StarNet – companie ,,100 % made in Moldova” a decis să lanseze această nouă campanie prietenoasă mediului înconjurător pentru a colora Moldova în note de oxigen și prosperitate. Compania a pledat mereu pentru reducerea și lichidarea hârtiei din circuitul de business, pentru un mediu online și offline mai curat, mai sigur și mai verde și pentru o lume în care omul trăiește în armonie cu natura.

E simplu să fii prietenos mediului. Trebuie doar să îți dorești asta, să suni la numărul de telefon 0 22 844 444 și să urmezi instrucțiunile pentru a renunța factura imprimată pe hârtie.

Spunem noi că e o inițiativă super tare care trebuie susținută. Haideți să înverzim Moldova împreună!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente