(video) Un nou trailer Star Wars a fost publicat înainte de premieră. La ce să se aștepte fanii trilogiei

star wars

Încă un trailer Star Wars a fost publicat înainte de marea premieră care este programată pentru 20 decembrie. De asemenea, a fost publicat și ultimul afiș.

Viitorul sună bine pentru fanii Star Wars. Disney face investiții fabuloase pentru a nu pierde dintre fanii francizei create de George Lucas. În plus, se străduiește să transforme mulți dintre ei în abonați Disney+, prin conținut exclusiv care va fi disponibil doar pe viitoarea platformă de streaming, scrie playtech.ro.

Războiul stelelor (Star Wars) este o serie de filme științifico-fantastice despre spațiul cosmic, concepută de George Lucas. Primul film din serie a fost difuzat pe 25 mai 1977 de 20th Century Fox și a devenit un fenomen de cultură populară, răspândit în lumea întreagă, după care au urmat încă două filme, difuzate la distanță de trei ani.

La șaisprezece ani după difuzarea ultimului film din trilogie, a fost difuzat primul film dintr-o nouă trilogie a cărei acțiuni se petrece înaintea celei dintâi, tot la o distanță de trei ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente