Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 23 octombrie, o zi cețoasă de toamnă

pexels-photo-1986300
Foto: Ana Francisconi

Fie că afară e timpul frumos sau noros, echipa #diez vă îndeamnă să ieșiți din casă și să petreceți ziua ori seara în miezul activităților culturale și distractive din Chișinău. Alege unul din evenimentele de mai jos și petrece frumos și util timpul.

# Citește critic mass media – expoziție de postere

Image may contain: text

Te-ai gândit vreodată cum ai reprezenta „educația media” și „gândirea critică” prin desene? Tineri din diferite regiuni ale Republicii Moldova au realizat astfel de postere de informare după ce au participat la instruiri de educație media organizate de Centrul Media pentru Tineri. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Balul Bobocilor ASEM 2019

Image result for balul bobocilor ASEM

Și anul acesta Comitetul Sindical organizează cel mai așteptat eveniment „Balul Bobocilor”. FAMOUS deschide ușile pe data de 23 octombrie, ora 18.00, pentru toți cei care doresc să susțină și să aprecieze talentul, curajul și munca depusă de bobocii anului 2019! Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Andrei Mudrea. Expoziția personală „Raze de Lumină”

Image result for Andrei Mudrea. Expoziţia personală "Raze de Lumină"

Expoziție personală de pictură și artă obiect a pictorului și maestrului în artă Andrei Mudrea. Vino să vezi o adevărată comoară. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar. Mai multe vedeți pe Facebook.

# Master class gratuit „Design Interior – de la idee la realizare”

Image may contain: people sitting and text

Sunteți pasionați de design interior? Doriți să vă preocupați de activitatea preferată și interesantă? V-ar plăcea să deveniți specialist în arta decorării interioarelor? La STEP IT Academy Moldova începe înscrierea la cursul „DESIGN INTERIOR” special creat pentru toți cei care doresc să însușească în scurt timp o nouă profesie sau să se recalifice și să facă o carieră în design interior. Mai multe vedeți pe Facebook.

# Spectacolul „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine”

Image may contain: 1 person, smiling, indoor

„Despre Maria Tănase s-au scris multe cărți și articole, s-au montat emisiuni radiofonice și televizate, s-au editat zeci și zeci de discuri, au avut loc mii de evenimente: anul Maria Tănase, festivalul Maria Tănase… Se pare însă că nu e de-ajuns, din moment ce și astăzi, când am celebrat 103 ani de la naștere, numele ei mai stârnește atâta emoție și interes”, spune Nelly Cozaru, regizoarea spectacolului. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente