(foto) A rămas mai puțin de o săptămână. Ce îi așteaptă pe participanți la unica cursă nocturnă din țară

hell run (1)

În această sâmbătă, Grădina Botanică din Chișinău va găzdui cursa nocturnă costumată „Hell Run by Naturalis 2019”. Competiția este dedicată Halloween-ului. Acesta este un eveniment distractiv pentru întreaga familie și o posibilitate deosebită de a alerga un minimaraton de 4,2 km pe timp de noapte.

Ce au pregătit organizatorii pentru participanții din acest an?

„Hell Run by Naturalis 2019” nu este doar o cursă. Acesta este și un carnaval mascat nocturn cu multe concursuri și surprize atât pentru copii, cât și pentru adulți!

„Cea mai înfiorătoare cursă nocturnă” va fi deschisă oficial la ora 18.00 în Grădina Botanică, iar startul este programat pentru ora 20.00. Deci, aveți două ore pentru ca să vă pregătiți.

hell run (3)

Pentru aceasta, dacă nu ați reușit să o faceți acasă, puteți vizita zona „Facepainting”, unde vor lucra artiști make-up experimentați. Aceștia vă vor ajuta să vă creați un machiaj tematic înfiorător. De asemenea, veți avea posibilitatea să vizitați magazinul nostru de accesorii, pentru a vă completa costumul de Halloween.

Și, fără îndoială, cele mai interesante emoții vă așteaptă la cursa „Hell Run by Naturalis”, care vă va surprinde cu decorațiuni și animații tematice, sute de personaje misterioase și multe cadouri din partea partenerilor.

hell run (2)

Condițiile principale de participare sunt buna dispoziție și prezența unui costum tematic unic.

Pentru a vă înregistra și a afla mai multe detalii despre eveniment, accesați site-ul oficial hellrun.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente