Ion Ceban promite posturi în Primărie blocului ACUM, lui Victor Chironda și echipei lui Octavian Țîcu

cebanceban

Candidatul PSRM la funcția de primar, Ion Ceban, spune că dorește ca în CMC să existe o majoritate dintre PSRM și ACUM, iar dacă ajunge primar, este dispus să ofere funcții atât celor de la ACUM, cât și celor de la PUN și lui Victor Chironda. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă.

„Am reconfirmat rezultatul de anul trecut. Am demonstrat că electoratul care mă votează, mă votează. Am de comunicat cu oamenii mai intens. Voi merge în fiecare localitate și o să fac tot posibilul ca să mă voteze cetățenii în turul II”, a spus Ion Ceban.

Totodată, Ceban spune că în Consiliul Municipal PSRM a luat 22 de mandate, iar ACUM – 19. Acesta le propune acestora să facă o coaliție, iar dacă ajunge primar, acesta le spune că este dispus să le ofere doi viceprimari din cei patru, iar din cei cinci pretori, doi să fie de la blocul ACUM.

Totodată, pentru obalanță a puterii, este dispus să ofere postul de președinte al CMC tot blocului ACUM. Ceban are ofertă și pentru alți consilieri care au intrat, și anume: „Oferta mea – o să schimb organigrama și o să propun un nou departament de planificare urbană, iar conducerea acestui departament să fie Victor Chironda. Totodată avem proiecte bilaterale cu România, iar Țîcu și echipa sa să preia conducerea și relațiile cu România”, a spus Ceban.

Tot el a adăugat că nu va colabora cu „consilierii care au probleme de integritate”, cel mai probabil referindu-se la fracțiunea PL, fracțiunea Partidul „Șor” și Fracțiunea PD.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente