(video) Zinaida Greceanîi este sigură că primarul Capitalei va fi ales din primul tur: „Am votat pentru un gospodar”

zina

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat dreptul de vot, la secția nr. 231, din sectorul Râșcani al Capitalei. Aceasta a votat pentru un gospodar, care, potrivit ei, va câștiga din primul tur.

„Am votat pentru un primar care va fi ales din primul tur, care va fi un adevărat gospodar, pentru un primar care cunoaște problemele orașului și nu va utiliza Primăria pentru ca să avanseze în politică. Am votat pentru ca să avem un oraș confortabil și să ne mândrim cu Capitala noastră. Atunci când vor veni oaspeți la Chișinău să poată lua exemplu de la noi: cum e să ai trotuare și drumuri bune, cum e să ai un oraș curat”, spune Greceanîi.

Președinta Parlamentului este sigură că primarul va fi ales din primul tur, deoarece chișinăuienii sunt înțelepți și vor ști ce să aleagă, iar la sfârșit nu-și vor pune întrebarea: „De unde s-a mai luat și acesta pe capul nostru?”.

Reamintim că, astăzi, 20 octombrie, are loc primul tur al alegerilor locale în toate localitățile din țară, printre care și municipiul Chișinău. Cetățenii își vor alege primarii și consilierii locali pentru următorii patru ani. Pe lângă aceasta, în patru circumscripții din țară vor avea loc și alegeri parlamentare. Cetățenii cu drept de vot sunt așteptați la urne începând cu ora 7 dimineața și până la ora 21.00. Urmăriți live toate noutățile de astăzi AICI!

Taguri: #Locale 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente