(video) Vlad Țurcanu a votat pentru un oraș cu atmosferă pozitivă

turcanu

Candidatul din partea Partidului Popular Românesc la funcția de primar al municipiului Chișinău, Vlad Țurcanu, și-a exprimat dreptul la vot. Acesta a votat pentru un oraș european cu o atmosferă pozitivă și cu un suflu nou.

„Am votat pentru un oraș cu atmosferă pozitivă și cu un suflu nou, un oraș modern european și ca în acest oraș să aibă o viață prosperă nu doar cei care au posibilități mari, dar și aceea mai puțin avuți. Să le placă tuturor să trăiască în acest oraș. Este o senzație neobișnuită pentru mine pentru că particip pentru prima dată la un scrutin în calitate de candidat”, a declarat Vlad Țurcanu.

Reamintim că, astăzi, 20 octombrie, are loc primul tur al alegerilor locale în toate localitățile din țară, printre care și municipiul Chișinău. Cetățenii își vor alege primarii și consilierii locali pentru următorii patru ani. Pe lângă aceasta, în patru circumscripții din țară vor avea loc și alegeri parlamentare. Cetățenii cu drept de vot sunt așteptați la urne începând cu ora 7 dimineața și până la ora 21.00. Urmăriți live toate noutățile de astăzi AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente