„Capitala ar trebui să fie o carte de vizită a Moldovei.” Mariana Tauber și-a exprimat dreptul la vot

72672225_1393224414179568_1604705343491801088_o

Deputata din partea Partidului Politic Șor, Marina Tauber, și-a exprimat dreptul la vot. Fosta primară din comuna Jora de Mijloc a votat pentru ca în Chișinău să fie ales un primar ca în Orhei.

„Mi-am dat votul pentru un Chișinău dezvoltat, îngrijit, curat, frumos și alb. Pentru drumuri renovate și moderne, lumină pe toate străzile din Capitala noastră, scuaruri și parcuri bine îngrijite, zone de odihnă confortabile, locuri de joacă, aer curat și nepoluat, soluții arhitecturale competente, locuri de parcare confortabile și, cel mai important, pentru grija de noi, de locuitorii din Chișinău. Chișinău are nevoie de un primar așa cum s-a întâmplat la Orhei. Capitala noastră ar trebui să fie o carte de vizită a Republicii Moldova. Toate cele de mai sus, proiecte de infrastructură, management competent și calitate, atenție zilnică la nevoile cetățenilor, au fost implementate din 2015 la Orhei, ceea ce înseamnă că este posibil”, a scris Marina Tauber într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Amintim că, Valerii Klimenco este candidatul Partidului Politic Șor la funcția de primar al municipiului Chișinău. În cursa pentru primar al Chișinăului au fost înregistrați 18 candidați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente