(video) Filmul „La Gomera”, propunerea României la Oscar, va mai putea fi vizionat la Chișinău. Unde va fi proiectată pelicula

la gomera 2

„La Gomera” (2019), cel mai nou film al marelui regizor român Corneliu Porumboiu, va putea fi văzut începând cu 24 octombrie la Cinematograful Patria Multiplex din Chișinău.

Prezentat în premieră mondială în Competiția de la Cannes, cel mai mare festival de cinema din lume, și desemnat să reprezinte România la Premiile Oscar, „La Gomera” este un spectaculos film polițist pentru marele public și îi are în rolurile principale pe celebrul actor Vlad Ivanov și fotomodelul de succes mondial Catrinel Menghia (Marlon).corneliu porumboi la gomera 3

Vlad Ivanov îl interpretează pe Cristi, un polițist român corupt, implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia. El ajunge în insula La Gomera din Spania pentru a învăța „el silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat l-ar putea ajuta să elibereze un traficant aflat în arest la București și singurul din bandă care știe unde sunt ascunși banii.
la gomera 4

Inspirat din filmele noir americane, „La Gomera” a fost filmat în România, Spania și Singapore.

Lungmetrajul este lansat în Republica Moldova de Asociaţia Cineaştilor Independenţi Alternative Cinema, după ce a deschis, cu o sală arhiplină, a cincea ediție a Zilelor Filmului Românesc de la Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente