Ziua de 20 octombrie se arată complicată pentru toți locuitorii Moldovei, dar mai exact a Chișinăului, mai ales că se vor lua decizii importante. Astfel vedeți mai jos ce spun astrele despre fiecare zodie.

 

Berbec

Berbec

Nativii acestei zodii vor veni încrezuți și în cunoștință de cauză la secția de votare, unde vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra. Pentru că berbecii știu: ceea ce e bine pentru ei, e bine pentru toată lumea.

Taur

Taur

Ei își ating mereu scopurile. Prin urmare, dacă Taurii au decis că vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra, atunci niciun candidat nu îi va putea opri.

Gemeni

Gemeni

Dualii fericiți. Vor oscila între doi canditați, dar vor ajunge la concluzia că niciunul dintre ei nu este demn de această onoare și vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra.

Rac

Rac

Astăzi este o zi minunată pentru raci. Ei știu ce își doresc și merg spre victorie cu zâmbetul pe față. Ei vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra.

 Leu

Leu

Mândri și cu capul ridicat, Leii își vor convoca toți cunoscuții și îi vor convinge să voteze împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra. Nimeni nu va putea opune rezistență voinței leului.

 Fecioară

Fecioara

Fecioarele, ca de obicei, planifică totul din timp – la ce oră vor veni la secția de votare, în ce cabină vor intra și în cunoștință de cauză vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra.

 Balanță

Balanta

Ele vor cântări totul, vor studia horoscopul, vor ghici în flori, vor suna unei vrăjitori și vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra.

 Scorpion

Scorpion

Scorpionii se vor uita prin părți, vor studia cu atenție buletinul de vot și vor înțelege că în această listă nu există o persoană care să le merite votul. Prin urmare, ei vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra.

 Săgetător

Sagetator

Ei se vor indispune, după care vor râde, apoi vor dezvălui tot adevărul despre candidați și vor spune tot ce cred despre ei, după care vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra.

 

Capricorn

Capricorn

Mottoul lor este următorul: oricât de rău ar fi astăzi, mâine va fi și mai rău, de aceea cu speranța pentru ceva mai bun vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra.

Vărsător

Varsator

Ei vor da sfaturi și recomandări tuturor celor din jurul său, dar când va veni momentul alegerii, ei vor înțelege că le doresc binele tuturor, de aceea vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra.

 Pești

Pesti

Ei vor visa toată ziua, iar spre seară vor înțelege că niciunul dintre candidați nu le-au apărut în vise, drept urmare ei vor vota împotriva tuturor, pentru Dumitru Țîra.