Pentru prima dată în Chișinău se va desfășura hackathonul Space Apps International Challenge by NASA

space apps

Pentru prima dată în Chișinău se va desfășura hackathonul Space Apps International Challenge by NASA, care are loc anual simultan în întreaga lume. Dacă ești interesat să îmbunătățești starea planetei noastre sau dacă doriți doar să vă provocați în rezolvarea problemelor globale, atunci aici este locul potrivit. Cel mai cosmic weekend va fi pe 19-20 octombrie la Generator Hub.

„Ce înseamnă Space Apps Challenge?”

Space Apps Challenge este un hackathon global de 48 de ore în care mii de profesioniști din întreaga lume își pot testa capacitățile și ideile sale. Evenimentul implică dezvoltarea unor soluții IT pentru o serie de probleme, cu scopul de a crea un proiect care să satisfacă nevoile globale aplicabile atât vieții pe Pământ, cât și pentru a trăi în spațiu.

„Cine poate lua parte la Space Apps Challenge?”

Sunt așteptați designeri, ingineri, redactori, programatori, inventatori, savanți, studenți, specialiști din alte domenii și, în general, TOȚI care vor să încerce să dezvolte produse care pot schimba lumea în bine.
Nu există restricții pentru vârstă, sex și educație pentru participanți. Dacă doriți să vă încercați forțele în explorarea Pământului sau doar să lucrați în echipă cu cei care vă pot împărtăși interesele, ne vom bucura să vă vedem la hackathon.

„Ar trebui să lucrez în echipă?”

Hackathon este despre lucru în echipă și colaborare. Desigur, puteți lucra singur, dar dacă doriți să creați un produs bun într-o perioadă atât de scurtă, ar trebui să vă gândiți la lucru în echipă.
Mărimea recomandată a echipei este de două-cinci persoane.

Pentru participare te poți înregistra AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente