Societatea Națională „Crucea Roșie” din Republica Moldova te invită să participi la jocul intelectual „Principii în acțiune”. Evenimentul are scopul de a promova cele șapte principii fundamentale care stau la baza Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie: umanitate, imparţialitate, neutralitate, independenţă, voluntariat, unitate, universalitate.

„Ne propunem să valorificăm spiritul de cooperare în echipe ce trebuie să fie formate din maxim cinci persoane capabile să mențină o discuție productivă cu privire la subiectul abordat. Deși nu avem o limită de vârstă, fiecare participant trebuie să fie conștient de rolul pe care îl va avea pe parcursul activității, aducând cât mai mult aport și beneficii echipei.

Noi garantăm că vom aborda o gamă largă de subiecte interesante și captivante care vor pune la încercare pe fiecare participant, indiferent de vârstă. De asemenea, dat fiind faptul că suntem o organizație cu funcții auxiliare în domeniul umanitar, pentru a participa la acest eveniment va fi nevoie să se facă o donație (în bani) per persoană, fondurile colectate urmează a fi donate copiilor cu necesități speciale”, explică organizatorii.

De asemenea, organizatorii pregătesc premii pentru primele trei echipe câștigătoare.

Evenimentul va avea loc duminică 27 octombrie, ora 12.00, în incinta Bibliotecii Municipale „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 148.

Pentru a te înregistra accesează acest link.