(video) Un vlogger din Anglia a vizitat Chișinăul. Ce (nu) l-a impresionat în capitală

sdsdsd

Omar Jalilati este un vlogger care trăiește în Anglia și care călătorește în diferite orașe și povestește impresia despre experiența lui acolo. Mai nou, în ultimul video apărut pe canalul său, el arată cum a vizitat orașul Chișinău. Acesta a vizitat orașul pe 13 octombrie și el spune că nu prea a găsit locuri interesante în oraș și, probabil, nu se va mai întoarce aici.

„De ce nu” (Why not) este un show în care Omar vizitează, timp de 24 de ore, cele mai puțin vizitate țări din Europa.

„Vorbiți engleza? Vorbiți engleza? (întreabă alt trecător). Nimeni nu vorbește engleza aici. Engleza este bună pentru tine”, zice vloggerul.

Prima vizită a lui Omar este în fața Porților Orașului. „Știți arată frumos, dar, după opinia mea, este o clădire cam veche construită pe vremea sovietică.”

Următoarea locație pe care a vizitat-o este Hotelul Național. „Nu înțeleg de ce guvernarea nu face nimic cu această clădire abandonată. Asta pentru că ea se află în centrul orașului. Probabil ei fură mulți bani.”

„Plimbându-mă prin Chișinău nu am găsit nimic interesant, doar așa clădiri (abandonate) precum este acest Observator (Astronomic).”

La sfârșit de video, Omar vine cu unele concluzii despre oraș:

#1 „Nimeni nu vorbește, dar absolut nimeni nu vorbește în limba engleza.”;

#2 Nimeni nu vorbește în limba engleză, de aceea, nu a avut cine să-mi povestească despre acest oraș. M-am pierdut în acest oraș. Nici Google nu mă poate ajuta.”;

#3 „Să fiu onest cu voi, am mers toată ziua prin oraș și nimic nu am văzut interesant aici, de aceea și este supranumită „cea mai puțin vizitată țară din Europa”, a spus Omar Jalilati.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente