(video) Dumitru Țîra: „Candidații ne tratează de parcă am fi toți pacienți la spitalul de nebuni”

manifest1

Dumitru Țîra, candidatul PPEM la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a lansat un video manifest în care îndeamnă cetățenii pe data de 20 octombrie să voteze împotriva tuturor.

„Ei se cred medicamente și ne tratează de parcă am fi toți pacienți la spitalul de nebuni. Și vrem noi sau nu vrem, trebuie să-i înghițim pe ei – imposibilii și expirații”, a declarat candidatul cu privire la ceilalți pretendenți la fotoliul de primar.

„Noi putem să le demonstrăm că nu suntem bolnavii lor, iar ei de departe nu sunt medicamentele care ne vor construi orașul pe care-l vrem.”

Dumitru Țîra a remarcat că locuitorii orașului Chișinău sunt oameni harnici care trăiesc într-un oraș bogat din impozitele proprii, un oraș de peste 4 miliarde de lei pe an. Cu așa buget, oricine din locuitorii Chișinăului ar fi un primar mai bun și ar face mai multe decât Chirtoacă în 10 ani.

„Eu nu sunt politician. Eu sunt om liber și știu că atunci când nu putem schimba situația, trebuie să ne schimbăm noi. Să nu ne mai temem să votăm împotriva tuturor care nu ne reprezintă, să nu mai alegem între două rele”, a declarat Dumitru Țîra.

De asemenea, candidatul a spus că nu mai putem face compromisuri cu noi înșine și că nu mai putem fi supuși alegerii pe care am avut-o și anul trecut între socialistul Ceban și deja veșnicul ex în toate funcțiile – Năstase.

Aici puteți asculta imnul campaniei lui Dumitru Țîra.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente