(video) De 100 de ori mai aproape de tine. În an aniversar, rețeaua Linella va număra 100 de magazine

Diez.md – 960×480

La împlinirea a 18 ani de la înființare, Linella – cea mai mare rețea națională de magazine din Republica Moldova – va deschide în anul 2019 magazinul cu numărul 100, sărbătorind majoratul cu premii substanțiale pentru clienții săi.

„Deschiderea celor 100 de magazine reprezintă un moment important în dezvoltarea companiei noastre. Această continuă expansiune pe parcursul celor 18 ani confirmă faptul că suntem cel mai mare lanț de supermarketuri din Republica Moldova și, nu în ultimul rând, este rezultatul muncii unui imens colectiv. Acest eveniment important este un bun prilej pentru a veni cu mulțumiri adresate din suflet clienților, producătorilor locali, furnizorilor și, desigur, celor peste 3 000 de angajați ce alcătuiesc frumoasa echipă Linella”, au menționat reprezentanții Linella.

Pentru a sărbători acest eveniment și a mulțumi clienților pentru loialitate, sub sloganul „De 100 de ori mai aproape de tine”, Linella a pregătit o campanie promoțională care se va desfășura în toate magazinele din țară începând cu data de 17 octombrie 2019.

La achiziționarea oricăror produse din magazinele Linella, în valoare de minim 120 de lei pe un singur bon fiscal, clienții vor primi la casa de marcat un talon răzuibil. Răzuind talonul, aceștia au posibilitatea de a câștiga vouchere în valoare de 120, 500 sau 1 000 de lei pe care le pot folosi pentru cumpărături în magazinele Linella.

În cazul taloanelor necâștigătoare, cumpărătorii le pot folosi pentru a se înscrie la marea tombolă ce le dă posibilitatea de a câștiga: un card de cumpărături în sumă de 36 de mii de lei – care acoperă necesitățile zilnice pe perioada unui an –, un automobil Skoda Fabia și marele premiu – un apartament. Mai multe cumpărături, mai multe șanse de câștig. Detalii pe 100magazine.linella.md.

Despre LINELLA

Linella este o rețea națională, promotor al comerțului modern în Republica Moldova de peste 18 ani și are cea mai mare extindere geografică pe întreg teritoriul țării. Cu magazine prezente în peste 35 de localități, Linella are grijă să creeze cel puțin 15-20 de locuri de muncă, pentru ca localnicii să se bucure de siguranța zilei de mâine. Prin expansiunea continuă, Linella aduce un sprijin însemnat comunității locale prin amenajarea teritoriului, creșterea eficienței energetice la iluminatul public și prin parteneriate cu producătorii autohtoni. Mai mult, Linella este susținătoare a numeroase proiecte de educație, cultură, sport, ecologie și caritate. Astfel, rețeaua de magazine Linella este din ce în ce mai aproape de clienți, oferindu-le produse autohtone, mâncare tradițională moldovenească și produse proaspete într-un mediu cât mai plăcut. Prin investiții permanente în tehnologii performante, Linella continuă să se orienteze spre calitate, diversitate, servire calitativă și prețuri avantajoase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente