„Modern Love”. O rubrică săptămânală din cotidianul The New York Times va fi transformată într-un serial TV

modern love
Foto: amazon.com

„Modern Love”, o rubrică săptămânală din cotidianul The New York Times, conţinând articole despre poveşti de dragoste de tot felul, publicate sub forma unor „pastile” romantice şi complet diferite de stilul producţiilor de televiziune actuale, va fi transformată într-un serial TV ce va fi produs de Amazon, informează AFP.

„She dumped me” („Ea m-a părăsit”) – acesta a fost titlul primei cronici apărute în seria „Modern Love”, în octombrie 2004. De atunci, aproape 800 de poveşti, centrate pe două persoane care nu formează întotdeauna un cuplu, au fost publicate cu regularitate în ediţia duminicală a prestigiosului cotidian american.

Lansarea unui podcast, în 2016, a consolidat popularitatea acelor povestiri scurte, scrise chiar de către cei care le-au trăit. Daniel Jones, coordonatorul rubricii, spune că a primit între 8 000 şi 9 000 de eseuri în fiecare an, din care publica în cele din urmă 52 pe an, scrie AGERPRES.

„Modern Love” va deveni un serial produs pentru platforma Amazon Prime, reprezentând un nou exemplu de diversificare a cotidianului The New York Times, după podcastul de succes „The Daily” şi echivalentul său televizat – „The Weekly”.

Romantismul va ocupa un loc de seamă în serialul „Modern Love” în versiunea Amazon, atât în ceea ce priveşte selecţia celor opt poveşti adaptate în episoade care vor deveni disponibile online începând de vineri, cât şi în alegerea regizorului irlandez John Carney, o referinţă solidă a genului „feel good movie”, evidenţiat şi în filmul său „Sing Street”.

Totul este filmat într-un New York idilic, cu apartamente spaţioase, grădini publice numeroase, restaurante şi cafenele cu o atmosferă intimă, în care joacă actori şi actriţe de prim rang, precum Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel şi Catherine Keener.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente