Iarmaroc eco, concert rock și concert de muzică clasică. Ce evenimente găsești în Chișinău în această vineri

DSC_4310

În vinerea dinainte de ziua tăcerii diversitatea de evenimente este și ea mare. Din fericire, aici când o să alegi să mergi undeva nu o să primești ștampila votat și nu o să ți se marcheze ceva în fișa de însoțire a buletinului, dar asta nu înseamnă că o să scapi de asta duminică!

# Marș funebru: Petrecem Planeta pe ultimul drum

Participanții vor merge în marș funebru pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, petrecând Planeta pe ultimul ei drum, în speranța că această acțiune ne va trezi „din somnul cel de moarte” și ne va mobiliza să acționăm pentru a (ne) salva casa. Detalii aici.

# Flawless NIGHT

Asociația Studenților în Drept, USM și ELSA Republica Moldova îți garantează doze maxime de energie și momente de neuitat la Flawless night. Detalii aici.

# „A Ruginit Frunza din Vii”, ediția a XII-a

Asociaţia Muzical-Corală este bucuroasă să anunțe desfășurarea multașteptatului și tradițional Concurs „A Ruginit Frunza din Vii”,
a XII-a ediție a celui mai important Eveniment Coral al anului din țară!
Festivalul-Concurs Internațional de muzică corală „A Ruginit Frunza din Vii” din acest an ne va bucura cu noi formații corale, noi interpretări de excepție, cu noi descoperiri din acest domeniu.
Evenimentul dat va avea loc în perioada 17-20 octombrie 2019 în mai multe locații din Chișinău.

Detalii despre program aici.

# Concert Simfonic

Toate detaliile despre program aici.

# SOLAR: Indoor Takeover

fotoev

În această zi de vineri poți să evadezi din realitate și rutină, să uiți de playlistul pe care-l asculți zilnic și să încerci ceva nou, în materie de muzică.

„Toate planetele s-au aranjat în așa fel încât pe 18 octombrie ne revedem la Indoor Takeover, iar pentru că toamna aceasta ne poartă în temperaturi instabile și emoții neclare, noi îți vom dărui vibrații și chintesența muzicii în cel mai frumos mod posibil. Te invităm să pleci din realitate și rutină, din playlistul pe care-l asculți zilnic, din memoria corpului tău, căci percepția va fi diferită la acest eveniment”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

# Târgul „Toamna de Aur” 2019

Târgul fructelor ecologice. Toate detaliile aici.

# Gândul Mâței la Draft Bălți!

În cinstea închiderii festivalului anual Oktoberfest 2019, pe scena Draft Bălți vin oaspeții speciali – formația Gândul Mâței! Detalii aici.

# Ad Astra

Inginerul spaţial Roy McBride (Pitt) pornește într-o expediţie la marginile sistemului nostru solar, pentru a da de urma tatălui său (Tommy Lee Jones), dispărut într-o misiune pentru descoperirea vieţii extraterestre lângă Neptun și a descoperi misterul ce amenință viața planetei noastre. În drumul său, îi sunt dezvăluite informații secrete, ce pun într-o nouă lumină existența oamenilor și locul nostru în Univers.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente