(foto) Samsung lansează noul Galaxy A30s cu o cameră triplă, amprentă digitală pe ecran, combinat într-un design futurist

ru-feature–-182094595

Compania Samsung Electronics a lansat noul smartphone Galaxy A30s care combină în el tehnologii avansate și un design original – pe spatele dispozitivului este aplicat un efect holografic futurist, ceea ce îi conferă telefonului un stil cu adevărat neobișnuit.

Vezi lumea altfel, fii trendy

Testează posibilitățile pe care ți le oferă ecranul HD + Super AMOLED de pe smartphone-lui Galaxy A30s. Display-ul fără margini și cu dimensiunea de 6,4 inchi îți oferă condiții nelimitate să privești videoclipurile tale preferate, să te joci în cele mai moderne jocuri sau chiar să faci transmisiuni live.

[SM-A307] 01. Infinity Display

Smartphone-ul Galaxy A30s arată pe bune impresionant. Corpul telefonului este subțire și în același timp are un design pe potrivă. Pe acest model este aplicat un efect holografic futurist, care se combină excelent cu toate cele trei culori pe care poți să le alegi în magazine: alb, negru și verde.

Datorită formei ergonomice, telefonul se simte „ca la el acasă” în mâna ta, ceea ce te ajută să utilizezi dispozitivul pentru orice scopuri. Fie vrei să filmezi, să te joci sau să navighezi pe Internet.

444

Unde sunt trei camere puterea crește

Camera triplă a lui Galaxy A30s îți permite să surprinzi cele mai importante și rapide momente din viața ta. Modelul Galaxy A30s de la Samsung are, pe partea din spate, o cameră cu trei senzori care ajută la crearea capodoperelor artistice. Este vorba de camera principală de 25 MP situată în centru, camera ultrawide de 8 MP ideală pentru fotografia de peisaj, care îți oferă posibilitatea să realizezi fotografii sub un unghi de 123 de grade, o performanță similară cu capacitatea ochiului uman. Datorită camerei de 5MP cu efect de adâncime îți va permite să te focusezi pe obiectul cel mai important din cadru, având efect de estompare a fundalului.

[SM-A307] 03. Triple camera

Aceste utilități nu se termină aici. Camera noului Samsung Galaxy A30s vine cu suportul tehnologiei LiveFocus. Această bombonică adaugă efectul „Bokeh” pe fotografiile tale, astfel încât portretele realizate cu acest telefon creează impresia că sunt făcute cu ajutorul unui aparat foto mega scump și profesional.

[SM-A307] 06. Front camera_01

Mai mult, în meniul camerei sunt integrate instrumente inteligente precum „Înlăturarea defectelor” sau „Optimizarea scenelor” care vă permit să obțineți imagini realiste în orice condiții meteo.

[SM-A307] 06. Front camera_02

Nici tu n-o să rămâi în afara atenției. Dacă ești pasionat/-ă de selfie-uri, compania Samsung a dotat noul său produs cu o cameră frontală de 16 MP, suficientă pentru realizarea portretelor atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

[SM-A307] 04. Ultra Wide Camera_01

Fii mereu online cu Galaxy A30s

Acestea nu sunt vorbe goale. Noul model de la Samsung îți garantează că telefonul tău nu va „muri” înainte de termen. Bateria cu capacitatea de 4 000 de mAh și cu funcția fast charging de 15 W te va ține întreaga zi în dinamica lucrurilor tale.

[SM-A307] 07. Battery

„Rapiditate” – caracteristica-cheie al lui Galaxy A30s

Rapiditatea dispozitivului este asigurată de procesorul Cortex-A53 cu opt nuclee, în timp ce comenzile tale vor fi îndeplinite mai ușor cu ajutorul memoriei operative de 3 sau 4 GB. Memoria internă îți oferă un spațiu suficient de stocare de 32 sau 64 GB; totodată, ai posibilitatea să lărgești spațiul de memorie cu un Micro SD de până la 512 GB.

[SM-A307] 08. Performance

Game Booster pentru adevărații gameri

Sporește productivitatea lui Galaxy A30s cu opțiunea Game Booster. Uită de freez-uri și temperaturi ridicate atunci când savurezi din jocul tău preferat. Acest lucru util va asigura o grafică lentă și acțiuni reale în timpul jocului. Game Booster va optimiza consumul bateriei, temperatura procesorului și memoria în funcție de acțiunile tale.

[SM-A307] 09. Game Booster

Dormi liniștit/-ă datorită sistemului avansat de protecție

Galaxy A30s este dotat cu un sistem de protecție de ultimă generație. Este vorba de sistemul de securitate Samsung Knox integrat în hardware-ul și software-ul telefonului, care îți protejează dispozitivul de viruși din momentul în care dispozitivul este pornit.

[SM-A307] 10. Knox Security

A doua etapă de protecție a datelor personale este asigurată de scanerul de amprente integrat în ecranul telefonului.

[SM-A307] 11. On-Screen fingerprint

Fii în trend împreună cu noul model de smartphone Galaxy A30s de la Samsung. Dacă ți-a plăcut acest telefon, deja poate fi cumpărat de la partenerii comerciali. Mai multe detalii află aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente