„Cu toată certitudinea, Plahotniuc și Șor au fugit prin Transnistria. Rosian Vasiloi spune cum au plecat cei doi din țară

974×468

Șeful Poliției de Frontieră dezvălui încă o taină la emisiunea „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV. Acesta a spus că, potrivit informațiilor, fostul lider democrat, dar și ex-primarul de Orhei au părăsit Moldova prin regiunea transnistreană.

„Se vehiculează mai multe scenarii. La sigur (Plahotniuc și Șor) prin Aeroport nu au trecut. Au trecut doar cei din cercul lor apropiat și banii. Am toată certitudinea că cei doi au trecut prin segmentul transnistrean, fiind asistați de anumite persoane, inclusiv și în Ucraina (Poroșenko – fostul președinte – și fostul prim-ministru Hroisman). Dar nu cred că acum e posibil de dovedit ceva”, a declarat Rosian Vasiloi.

Vă amintim că, pe 14 iunie, Vlad Plahotniuc împreună cu Ilan Șor au părăsit țara, odată ce democratul a cedat puterea Blocului ACUM și PSRM.

Dodon afirma atunci că, în timp ce toți așteptau decizia PDM de la briefingul de vineri seară, „Plahotniuc cu Șor au fugit prin Transnistria cu mașina”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente