(video) INSIDE Digital Park – despre viața de rezident al primului parc IT din Moldova

brian

De curând, primul parc IT din Moldova a început a găzdui companii, startup-uri și freelanceri. Dotările și facilitățile clădirii s-au arătat a fi promițătoare și desigur și așteptările de la un asemenea proiect sunt mari. Ești curios cum e să fii rezident în primul parc IT din Moldova?

Vezi detalii în noul proiect informațional – INSIDE Digital Park.

Primul protagonist, rezident Digital Park, este Brian Cretin, originar din Statele Unite ale Americii și este programator de profesie. Acesta lucrează remote pentru o companie americană, ceea ce îi permite să lucreze de oriunde și oricând. Brian a vizitat mai multe țări, iar de curând a ajuns și în Moldova, combinând călătoriile cu jobul. Acesta a ales să lucreze în coworkingul din Digital Park și într-o perioadă scurtă de timp a reușit să îndrăgească spațiile de lucru și să-și facă prieteni noi.

Istoria lui Brian este una inspirațională și demonstrează că Moldova are potențial ca destinație, atât din punct turistic, cât și de business. Pe lângă istoria lui Brian, urmează și alte povești cu rezidenții Digital Park, care merită a fi descoperite. De aceea, fii cu ochiul pe pagina de Facebook a proiectului sau în cazul în care îți dorești să devii rezident, depune CV-ul aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente