„Shut Up & Write” a ajuns și la Chișinău. Amatorii se pot aduna în fiecare duminică pentru a scrie ceea ce le place

header_asset
Foto: foto simbol

„Shut Up & Write” a ajuns și la Chișinău. Acum, toți cei care iubesc jocul de litere și sunt pasionați de scris se pot aduna împreună în fiecare duminică pentru a-și expune ideile într-o atmosferă mai specială.

„Shut Up & Write” este o inițiativa non-profit, destinată celor care vor să scrie sistematic și, în același timp, să se socializeze cu alți scriitori (amatori). Lansarea oficială a grupului moldovenesc din cadrul francizei globale „Shut Up & Write” va avea loc pe 20 octombrie la Chișinău.

„Fie că scrii o nuvelă, un roman, o poezie, un scenariu de film, un jurnal personal sau chiar teza de licență, te invităm să faci acest lucru alături de noi. Am auzit că a scrie sistematic și în compania altor oameni poate fi mai eficient. Ne adunăm la Tucano Coffee Brasil în fiecare duminică, de la 18.00”, spun organizatorii.

Care este programul evenimentului:

# 18.00 – introduceri scurte;

# 18.10 – se dă start scrisului; toată lumea tace și scrie timp de o oră;

# 19.10 – se pun pixurile jos (sau se închid laptopurile). Cei care vor să continue scrisul sunt liberi să o facă, iar cei care au de plecat – pleacă;

# 19.10-20.00 – socializare.

„De cele mai multe ori, scrisul este o chestie personală și chiar intimă. Noi însă suntem o comunitate în care membrii se ajută între ei. Astfel, ne-am rezervat o oră suplimentară celor care vor să rămână și să discute despre ceea ce au scris sau să-i ajute pe alții cu un sfat. Până la urmă, socializarea este un lucru fain”, mai adaugă organizatorii.

Toate evenimente „Shut Up & Write” sunt gratuite, trebuie doar să te înregistrezi AICI pentru participare.

Mai multe detalii despre franciza globală „Shut Up & Write” găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente