Să înceapă numărătoarea bobocilor! ASEM te invită la tradiționalul eveniment dedicat studenților din anul I

IMG_3251

Iată că se apropie cea mai interesantă perioadă pentru studenții anului I. Nu, nu vorbim despre testări și sesiuni, ci despre tradiționalul eveniment „Balul Bobocilor”. Comitetul Sindical de la ASEM are grijă ca și în acest an organizarea petrecerii să fie pe măsură, iar tu, desigur, ești așteptat să susții bobocii anului 2019.

În acest an, bobocii vor fi puși la trei încercări: prezentarea, proba artistică și tema pentru acasă. Pentru a reuși să iasă învingători în această competiție, studenții își vor etala simțul umorului, fantezia și capacitatea de a lucra în echipă.

Pe lângă numerele pregătite de bobocei, organizatorii au pregătit și alte surprize: trei invitați speciali, o tombolă și distracție până în zori.

Evenimentul se va desfășura pe 23 octombrie, începând cu ora 18.00. Petrecerea este găzduită de localul Famous din Capitală, iar toți cei care doresc să susțină și să aprecieze talentul, curajul și munca depusă de bobocii anului 2019 sunt așteptați la eveniment! Informații despre bilete găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente