Participă la o competiție de artă la America House și câștigă premii din partea Ambasadei SUA

69242055_2456007737800104_1118431070384029696_o

America House te invită să participi la o competiție de artă unde ai oportunitatea să prezinți într-un mod artistic impactul pe care crezi că îl au rețelele de socializare în viața noastră. Fiindcă suntem în secolul în care rețelele de socializare ne „urmăresc” la fiecare pas, la școală, la lucru, în transport, chiar și atunci când mâncăm sau înainte de somn, concursul a fost intitulat „Let’s disconnect” („Hai să ne deconectăm”).

# Cum poți participa?

Tinerii pot depune lucrările până pe 20 octombrie la sediul America House Chișinău (str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 27) sau transmite varianta fotografiată/scanată la adresa electronică [email protected]. Participanții sunt rugați să indice în e-mail numele, prenumele, vârsta, un număr de contact și instituția în care își fac studiile.

# Care sunt regulile concursului?

# Vârsta participanților trebuie sa fie între 14 și 22 de ani.
# Candidații trebuie să fie din Chișinău, Ungheni, Bălți sau Tiraspol.
# Lucrările trebuie să aibă formatul maxim A3: pictură, desen, fotografie sau artă digitală și să fie proprii.
# La etapa locală premiile vor fi oferite locului II și III, iar deținătorul locului I va participa la etapa națională.
# Premiile pentru etapa locală (locurile II și III) sunt un sketchbook de 100 de pagini, premiul pentru locul III și IV pentru etapa națională sunt un penar cu 50 de creioane colorate, iar pentru premiul II la etapa națională se oferă un set de creioane (cinci volume), iar deținătorului premiului I – un set pentru desen și pictură.
# În cazul selectării la etapa națională, care va avea loc la America House, participanții vor fi rugați să călătorească până la Chișinău.

# Încă nu ești sigur dacă vrei să participi? Iată câteva motive!

În primul rând, creația ta va fi văzută de oameni atât din Chișinău, cât și din Ungheni, Bălți și Tiraspol. Astfel, vei avea ocazia să crești numărul de oameni care îți admiră creațiile și te urmăresc pe rețelele de socializare.
În al doilea rând, vei avea oportunitatea să întâlnești oameni talentați din mai multe colțișoare ale țării și să faci schimb de idei cu ei.
Și nu în cele din urmă, câștigătorii vor fi premiați de către Secția pentru Cultură și Presă a Ambasadei SUA în Moldova.

Termenul de aplicare este 20 octombrie. Pe 24 octombrie va fi ales câștigătorul etapei locale, iar pe 26 octombrie – cel al etapei naționale.

Pe lângă asta, America House te invită pe 19 octombrie, ora 14.00 la Clubul de Conversații „The Great Hack” cu bloggerul Andrei Fornea care îți va împărtăși cum se dezvoltă New Media în Moldova. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente