Organizatorii Electric Castle au anunțat data oficială pentru festivalul din 2020. Când vor fi puse în vânzare biletele

Electric-Castle-2018-cum-a-fost-11
Foto: Cluj.com

La doar două luni după ce s-a încheiat ediția din anul 2019, organizatorii au anunțat data când va fi organizată cea de a opta ediție a festivalului Electric Castle. Astfel, festivalul de anul viitor este programat pentru perioada 15-19 iulie 2020.

Organizatorii evenimentului au anunțat, prin intermediul unui comunicat, că biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 22 octombrie, scrie playtech.ro.

Organizatorii Electric Castle și-au informat fanii și că spațiul festivalului va crește semnificativ. Odată cu regândirea lui, Electric va câștiga circa 30 % în suprafața totală, lucru care va permite introducerea de noi scene care vor completa perfect line-up-ul cu noi genuri muzicale, dar și explorarea colțului de natură de aici, prin adăugarea de noi spații.

Organizatorii au hotărât ca spațiul să fie complet regândit și astfel să devină „festivalul din festival”. De menționat este că noul concept de camping va păstra cele mai populare facilități de până acum, anume baruri și opțiuni culinare delicioase, spații de relaxare și locuri speciale.

Noutatea constă în faptul că se vor aduce o scenă și line-up dedicate exclusiv celor care vor locui în orășelul Electric Castle. Despre noul Electric a vorbit și Andi Vanca, director comunicare al festivalului: „Provocarea va fi să abordăm toate aceste schimbări în mod sustenabil.”

La ediția din anul precedent au participat mai bine de 230 de mii de persoane venite din toate colțurile lumii, iar 15 mii dintre acestea au ales să stea în zona de camping.

Pentru mai multe detalii poți accesa acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente