Concurs internațional de desen la tema alimentației sănătoase. Cine poate participa

Print

Copiii și tinerii din întreaga lume sunt invitați să participe în cadrul concursului de desen dedicat Zilei Mondiale a Alimentației și să facă astfel parte din generația #ZeroFoamete. Concursul este organizat de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO).

Ziua Mondială a Alimentației 2019 cheamă la acțiuni concertate pentru promovarea și asigurarea unei alimentații sănătoase, durabilă și accesibilă pentru toți. În acest sens, copiii și tinerii cu vârstele cuprinse între 5 și 19 ani sunt invitați să creeze desene care să aducă tematica din acest an la viață. Site-ul Zilei Mondiale a Alimentației oferă materiale și informații pentru a ajuta atât elevii, cât și profesorii lor să afle despre acest subiect și pentru a stimula creativitatea.

Participarea la concurs este simplă. Copiii sau profesorii lor pot scana sau fotografia lucrarea pe care ulterior o pot încărca online

Premierea câștigătorilor concursului de postere vor fi anunțați în decembrie, pe site-ul dedicat Zilei Mondiale a Alimentației, pe paginile FAO din rețelele de socializare și vor fi promovați de reprezentanțele FAO din întreaga lume.

Ei vor primi, de asemenea, o geantă – cadou surpriză – și un certificat de recunoaștere semnat de către un oficial din cadrul Organizației Națiunilor Unite.

Termenul limită pentru înscrieri este 8 noiembrie 2019.

Print

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente