Are două mari pasiuni: startup-urile tehnologice şi vinurile. Jon Staenberg este un antreprenor, mentor, investitor care a ajutat sute de startuperi să-şi dezvolte afacerile din America și acesta vine în Moldova.

Jon, are o experiență de peste 30 de ani în domeniul startup-urilor și investițiilor, unde a activat ca fondator, operator și investitor. Deține propriul fond de investiții, unde a reușit să adune fonduri în valoare totală de 100 de milioane de dolari și a reușit sa investească în peste 100 de startup-uri tehnologice. Printre companiile susţinute financiar de Jon se numără „StubHub”, „Seagate”, „Volaris”, „DocuSign”, „Splunk”, „Avalara”, „Evite” și multe altele.

SquareTrade este o altă companie susținută de către Jon, care, recent, a facut un „exit” de două miliarde de dolari, aceasta fiind una dintre cele mai de succes afaceri de garanție din lume.

Jon şi-a început cariera în domeniul IT la începutul anilor ’90 la Microsoft. Ulterior, s-a alăturat echipei de la „Virtual i-O”, unul dintre primele startup-uri în domeniul VR.

În prezent, Jon Staenberg continuă să caute stratup-uri promiţătoare şi este gata să investească în acestea şi să le ajute să crească.
Jon mai are o pasiune, vinul! În anul 2005, a co-fondat „Hand of God Wines” – o vinărie butic cu produsele celui mai apreciat producător de vinuri din Argentina. După cum spune Jon, clubul de vinuri „Hand of God Wines” a devenit cel mai bun din SUA.

De ce merită să mergi la acest eveniment:

# Vei avea oportunitatea să discuţi cu un expert şi să primești sfaturi practice despre cum să îți dezvoltați afacerea;
# Vei afla mai multe informaţii despre posibilităţile de strângere de fonduri pentru afacerea ta;
# Vei cunoaşte care sunt criteriile investitorilor după care selectează potenţialele afaceri în care investesc;
# Vei afla care sunt trendurile americane în domeniul IT, în investiții și chiar în activități vinicole care pot fi aplicabile pe piața europeană;
# Vei face cunoştinţă cu alți antreprenori locali minunaţi;
# Şi, dacă ai o afacere în domeniul vinicol, vei avea oportunitatea sa afli cum să o extinzi pe piața americană.

Persoanele interesate de eveniment pot procura biletele AICI.

Evenimentul este organizat de Dreamups, cu suport financiar de la Ambasada SUA din Republica Moldova, EFSE Entrepreneurship Academy, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Cu susținerea Mobiasbanca si ISD.

Vezi mai multe detalii despre eveniment AICI.