Spotted by Locals a lansat ghidul pentru Chișinău: Ce diamante ascunse au găsit aceștia

spo1

Spotted by Locals este unul dintre cele mai populare platforme care dau recomandări călătorilor care vor să experimenteze un oraș prin ochii unei persoane locale. După mai bine de 10 ani pe piață, aceștia au decis să descopere și Moldova.

Spotted by Locals este o platformă cu ghiduri de călătorie (aplicații și bloguri) cu sfaturi la zi scrise de localnici aleși din peste 70 de orașe din Europa și America de Nord.

Ghidurile orașului sunt scrise de „Spotters” – oameni care locuiesc în orașul despre care scriu și vorbesc limba locală. Toți spotterii sunt selectați de fondatorii Sanne și Bart van Poll. Dacă vreți să faceți parte din echipa din Moldova, completați acest formular.

Spotted by Locals oferă recomandări către turiști, transmise de către rezidenții locali cu privire la unde să mănânce, să facă cumpărături, să se distreze și multe altele. Ghidul orașului se adresează călătorilor care doresc să evite obiectivele turistice și să experimenteze orașe precum un localnic.

Creatorii platformei spun că fac echipă la Chișinău, deoarece Moldova este una dintre cele mai puțin vizitate țări din Europa, dar totuși cu mult potențial și astfel va fi mai ușor pentru călători să găsească locuri interesante în Estul Europei.

Acum din echipa locală fac parte cinci persoane.

aspotted

Toate articolele despre Chișinău le găsiți aici: Spotted by Locals Chișinău

Câteva locuri interesante

aspotted1 aspotted2 aspotted3 aspotted4 aspotted5 aspotted6

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente