Pentru o viață fericită, se recomandă să participați la minim un eveniment pe zi. Tradițional, echipa #diez are grijă de bunăstarea cititorilor noștri și zilnic vă aduce cele mai interesante evenimente la care să participați. Vedeți mai jos o listă de evenimente utile pentru ziua de miercuri, 16 octombrie.

# Wine & Music Pairing. Duet de Andrei Cibotaru și Andriano Marian

event 1

Vinul e cea mai cântată băutură! Din cele mai vechi timpuri și până acum, i se dedică ode, poezii și ritmuri. Dar cum se combină muzica și vinul, veți afla în cadrul evenimentului „Wine & Music Pairing. Duet de Andrei Cibotaru și Andriano Marian”. Conform organizatorilor, veți degusta cinci vinuri diferite, în combinație cu cinci piese diferite. Evenimentul va avea loc mâine, 16 octombrie, la Purcari Wine Bar, pe strada Calea Ieșilor, nr. 8 începând cu ora 19.00.

Mai multe detalii despre eveniment aflați accesând LINKUL.

# Expoziţie de pictură şi grafică Vitalie şi Antonina Grisciuc

event 2

„Expoziția «Motive basarabene» include circa 70 de lucrări realizate în diferite tehnici ale artei vizuale: ulei pe pânză, acuarelă, peniţă tuş, gravură pe hârtie. În lucrările artiştilor sunt reprezentate motive rurale şi de arhitectură a Chişinăului vechi. Mâine, evenimentul va avea loc în cadrul Bibliotecii Științifice «Andrei Lupan», situată pe strada Academiei, nr. 5/A, între orele 8.0 și 17.00”, au menționat organizatorii.

Pentru mai mult informații dați click AICI.

# Business over Beers Oktoberfest

event 3

„Cei de la «Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova» (AIM) înțeleg ce valoare poate aduce unui antreprenor comunicarea cu oameni care împărtășesc aceleași viziuni și ce putere poate avea o comunitate consolidată. Aflat la cea de-a III-a ediție, Business over Beers  are scopul de a crea și a consolida o comunitate de antreprenori cu viziuni progresiste”, susțin organizatorii.

La AIM, este susținută producerea de bere artizanală, iar în calitate de membri vor fi cele mai tari companii producătoare de bere: Beermaster, Labrewtory Brewing Company, Litra Brewing Company.
Toate acestea, dar și multe altele, pot fi savurate la Taproom 27 – A Hoppy Place, situat pe strada Vasile Alecsandri, nr. 117/1 la data de 16 octombrie, începând cu ora 18.30.

Mai multe detalii aflați AICI.

# Workshop gratuit „Ghidul unui designer grafic”

event 4

„În prezent, un designer bun este la mare căutare, iar designul grafic este un domeniu la care mulți visează. Dacă doriți să aflați mai mult despre competențele cheie pe care ar trebui să le posede un designer, despre instrumentele importante de lucru ale acestuia, tendințele actuale din designul grafic, pașii care trebuie urmați pentru a deveni un designer căutat, toate acestea și multe altele veți afla în cadrul workshopului «Ghidul unui designer grafic»”, susțin organizatorii.

Evenimentul va avea loc mâine, între orele 18.00 și 19.30, la STEP It Academy Moldova, pe bulevardul Decebal, nr. 139.

Mai multe informații aflați AICI.

# Joker

„Studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el”, scrie patria.md.