O cântăreață din Moldova a dublat vocea unui personaj din desenul animat „Aventura fraților urși”

ursușe

Cântăreața și compozitoarea Irina Rimes a dublat vocea personajului Estelle în serialul de animație „Aventurile fraților urși”, difuzat pe canalul TV „Cartoon Network”.

Tânăra și-a dorit dintotdeauna ca, într-un fel sau altul, să facă parte din lumea desenului animat, pentru că se simte apropiată de cei mici, dar și datorită personalității ei copilăroase:

„M-am gândit că voi face parte dintr-o animație, doar că nu știam cum. Iată că visul meu s-a împlinit odată cu dublarea rolului Estellei din «Aventurile fraților urși» de la Cartoon Network”,  a spus cântăreața.

irina rimes

Mai mult, moldoveanca a recunoscut faptul că i-a plăcut să dubleze vocea personajului Estelle și că s-a distrat în timp ce înregistra.

„Trebuie să recunosc că mi-a plăcut enorm să dublez, a fost una dintre cele mai amuzante dimineți din ultimele luni, m-am distrat copios. Ce e interesant e că în 2015 am văzut trailerul acestui serial și m-a prins povestea urșilor încă de atunci. Dar să-mi fie mie dat vreodată să dublez vocea unui personaj din această animație, la asta nu m-aș fi gândit! Interesant cum se întorc lucrurile”, a declarat Irina, pentru unica.ro.

irina 2

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior ea s-a mutat în România, iar în anul 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente