Ai nevoie să faci un transfer sau de alte servicii? Vezi lista băncilor din Capitală care activează astăzi

5680294f0508b38e5be48e6146772301-1063×560-00-86
Foto: foto simbol: wall-street.ro

Mai multe bănci din țară și-au anunțat programul de lucru pentru 14 octombrie, declarată zi de odihnă pentru unitățile din Chișinău. Potrivit informațiilor publicate, doar câteva bănci vor activa la această dată.

Bizlaw.md îți prezintă lista băncilor la care poți merge astăzi dacă ai nevoie.

# Procreditbank

Banca a anunțat că reprezentanțele Chișinău nu vor active la 14 octombrie.

Totodată, plăţile naționale și internaționale vor fi acceptate prin intermediul aplicaţiei de deservire bancară la distanţă ProBanking, în regim standard.

De asemenea, puteți efectua operațiuni de suplinire a conturilor și retrageri de numerar în regim 24/7 în orice zonă de autodeservire 24/7 din toate subdiviziunile băncii.

# Mobiasbanca OTP Group

Banca a anunțat că, la 14 octombrie, sucursale băncii din orașele Chişinău, Floreşti, Rezina și Briceni nu vor fi active în legătură cu Hramul acestor orașe.

Totodată, 24/7, Call Center-ul băncii este la dispoziția clienților, oferind consultanță, asistență și suport atât la numărul de telefon 022 256 456, cât și la adresa electronică [email protected].

Mobiasbanca a mai anunțat că, la 14 octombrie, va fi sistată activitatea instituțiilor financiare din SUA cu ocazia sărbătorii naționale. În această zi, decontări în dolari americani nu vor fi efectuate.

# Energbank

Energbank a anunțat că în ziua de 14 octombrie programul de lucru al ghișeelor băncii va fi până la orele 13.00:

  • Agenția nr. 4 a Sucursalei Botanica;
  • Agenția nr. 2 a Sucursalei Centru;
  • Sucursala Râşcani și Agenția nr.1;
  • Agențiile nr. 1 şi nr. 2 a Sucursalei Ciocana Nouă;
  • Sucursala Florești.

# Victoriabank

La 14 octombrie, în legătură cu sărbătorirea Hramului orașului Chișinău, subdiviziunile Victoriabank nu vor activa, cu următoarele excepții:

La fel, în legătură cu sărbătorirea Hramului localității la data de 14 octombrie nu vor activa următoarele subdiviziuni Victoriabank din țară:

  • Sucursala nr. 2 Floreşti;
  • Sucursala nr. 19 Briceni;
  • Agenţia nr. 58 Rezina.

Victoriabank oferă modalități alternative de administrare a conturilor prin utilizarea următoarelor servicii:

# Moldindconbank

Moldindconbank a informat că în data de 14 octombrie este stabilită zi liberă pentru toate subdiviziunile din Chișinău, precum și pentru oficiile băncii din localitățile care la fel sărbătoresc Hramul Orașului la această dată.

Pentru achitarea facturilor, serviciilor şi efectuarea transferurilor pe un alt card, pot fi utilizate sistemele de deservire la distanţă: Web banking şi Mobile Banking. Serviciul Suport Carduri poate fi contactat 24/24 la numărul: (+373) 22 548 940.

# FinComBank

Banca a anunțat că ziua de 14 octombrie se consideră zi de odihnă în mun. Chişinău, or. Floreşti, Rezina, Vulcăneşti şi Briceni.

În această zi vor activa doar agenţiile băncii din localităţile menţionate, care au deja aprobat programul de lucru în ziua respectivă.

# Moldova Agroindbank

MAIB a anunțat că la 14 octombrie doar unele unităţi ale băncii din Chişinău vor avea program de lucru cu clienţii, persoane fizice. Unităţile din Briceni, Floreşti şi Rezina de asemenea vor avea zi liberă.

Banca recomandă utilizarea aplicaţiei mobile MAIBank, Internet Banking, terminalele multifuncţionale, zonele de autoservire 24/24 sau serviciul MAIB-Factura.

# EuroCreditBank

Banca a anunțat doar programul de lucru al punctelor de schimb valutar ale BC „EuroCreditBank” S.A. în zilele de 13-14 octombrie:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente