Enter: De ce să cumperi iPhone 11 de la Apple Authorised Reseller

RO iPhone 11 Pro 1920_1080

Veste bună pentru fanii Apple! De pe 25 octombrie, oficial în Moldova, găsiți în vânzare noile modele de iPhone 11. Smartphone-urile lansate pe 10 septembrie le veți putea achiziționa la unul din distribuitorii autorizați Apple.

Gigantul din Cupertino a lansat o listă întreagă de inovații care să-ți ofere posibilități cosmice. iPhone 11 este modelul de bază care înlocuiește iPhone XR. Cu un ecran Liquid Retina, diagonala de 6,1 inchi și un senzor Face ID mult mai rapid. iPhone 11 Pro este primul smartphone Apple cu trei camere, carcasă mată și cu un display Super Retina XDR. Device-urile au la bază același procesor A13 Bionic, responsabil de nivelul de productivitate și performanță.

RO iPhone 11 Pro 1920_1080

Dacă te gândeai să te înnoiești cu o bijuterie tehnologică de la Apple, îți recomandăm să contactezi doar distribuitori autorizați. Enter a primit titlul de Apple Authorized Reseller în Moldova după un proces îndelungat de coordonare cu marele brand din California.

Statutul Enter de distribuitor autorizat Apple îți garantează:
1. Produse originale și certificate.
2. Garanție de doi ani la orice device și deservire la un service autorizat Apple.
3. Consultație profesionistă, informații specifice și veridice despre iPhone, iMac, iPad, MacBook, Apple TV.
4. Achiziționarea gadgetului dorit de la Apple la un preț cinstit.

RO iPhone 11 Pro 1080_1080

În plus, la Enter ai posibilitatea să-ți iei iPhone 11 în rate, iar ca bonus, primești cashback garantat pentru următoarele cumpărături.

Titlul de Apple Authorized Reseller (A.A.R.) se acordă companiilor care se poziționează drept un intermediar legal și licențiat. Apple are dreptul de a impune anumite standarde de prezentare, deservire și mentenanță asupra produselor sale, cum ar fi iMac, Macbook, iPhone, Apple TV și iPad.

RO iPhone 11 1920_1080

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente