(video) De la fotbal jucat în curte până la reprezentarea echipei naționale de juniori. Află istoriile de performanță a doi tineri fotbaliști

collage

Federația Moldovenească de Fotbal promovează tinerele talente ale fotbalului moldovenesc. De aceea vă prezintă două istorii de viață și performanță ale doi tineri care sunt parte a Echipelor Naționale de Fotbal Feminin și Masculin, Under 19, Daniela Mardari și Doru Calestru.

Doru Calestru nu este doar pasionat de fotbal, acest sport este pentru el o parte importantă din viață. Fiind jucător la Clubul Sportiv „Dacia Buiucani” și jucând în tricoul Naționalei de juniori, știe și crede că orice meci pentru Echipa Țării este o mândrie. Fiindcă odată intrat pe teren cu tricoul Echipei Țării, apare o responsabilitate enormă. De aceasta, susținerea suporterilor este mereu un lucru important, pentru că, atunci când vezi tribunele pline cu suporteri, simți un îndemn de a juca și a arăta tot ce ai mai bun.

Daniela Mardari practică fotbalul de șase ani și jumătate. A început să joace fotbal împreună cu băieții în curte. Astăzi joacă deja în Echipa Națională de fotbal feminin Under-19.

Daniela și-a urmat visul său de a deveni sportivă de performanță. Povestește cu mult drag despre fotbal și despre colegele sale de echipă. Dacă o fetiță își dorește cu adevărat să joace fotbal și să facă performanță, trebuie să continue să creadă în visul ei. Ca să ajungi o sportivă bună, trebuie să ai tărie de caracter, motivație și susținerea celor dragi și a suporterilor. Suporterul este al 12-lea jucător, iar atunci când fotbalistele aud suporterii în tribune, sunt și mai motivate să dea totul pe teren.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente