Într-un nou format. Tinerii din Moldovan National Youth Orchestra vor avea un concert în parcare

ConcertinParcare main

Plini de energie și pasiune, tinerii din Moldovan National Youth Orchestra vor susține un concert open air în parcarea magazinului Kaufland de pe strada Mircea cel Bătrân 25/1, într-un format nou – Brass Orchestra. Evenimentul va avea loc la data de 12 octombrie, începând cu orele 13.00.

Brass Orchestra este un format nou în care două tromboane, un corn și o trompetă, susținute de percuție, vor aduce la viață piese bine îndrăgite. În timpul concertului, cei prezenți, alături de familie sau de gașcă, vor auzi o nouă interpretare a melodiilor, precum „Havana” (Camila Cabello), „Seven Nation Army” (The White Stripes), „Money” (Abba) și lista continuă.
Pe scena improvizată din parcare vor urca Vlad Hachi (trombon), Xenia Batrinu (corn), Mihai Balan (trompetă), Alexandr Ribatchii (trombon), Albert Baciu (trompetă) și Max Nacioglo (percuție). Tineri și diverși, muzicienii aduc un suflu rebel muzicii combinate în plină armonie, deoarece implicarea fiecăruia face diferența.

square_ConcertinParcare

Pentru al treilea an consecutiv, Kaufland Moldova este alături de Moldovan National Youth Orchestra aducând muzică de calitate în locații inedite în toată țară, pe înțelesul fiecăruia, punând în valoare subiecte de importanță socială, deoarece implicarea face diferența.

Mai multe informații aflați de aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente