(foto) 8 reguli simple de participare la singura cursă nocturnă costumată din acest an

hell run (1)

Hell Run by Naturalis este singura cursă nocturnă costumată de 4,2 km din Chișinău, dedicată Zilei tuturor sfinților. Mini-maratonul monștrilor din anul acesta va avea loc pe 26 octombrie, în Grădina Botanică. Evenimentul va începe la ora 18.00.

Dacă vei respecta lista de reguli și sfaturi, te vei putea bucura din plin de timpul petrecut la eveniment:

1. Hell Run by Naturalis este o cursă nocturnă costumată de alergare dedicată Halloween-ului. Aceasta înseamnă că toți cei care vor participa la acest eveniment sportiv groaznic de distractiv vor trebui să pregătească sau să închirieze un costum înfricoșător (sau nu prea).

2. Halloween-ul este ziua tocmai potrivită pentru costumele și ținutele amuzante și puțin înfricoșătoare (doar puțin), așa că nu uita de machiaj.

3. Iată încă un sfat. Dacă intenționezi să participi împreună cu familia, pregătiți-vă niște costume tematice asortate. Astfel, veți avea toate șansele să deveniți câștigătorii concursului pentru cea mai originală familie costumată. Anul trecut, printre alergătorii costumați s-au numărat o păpușă și un păpușar, vânători de fantome, Scufița Roșie și Lupul.

4. Iar acum să trecem la condiția obligatorie de participare la cursă. Corect, la buna dispoziție! Poate că știai acest lucru, noi doar am decis să-ți reamintim.

hell run (2)

5. La cursa Hell Run by Naturalis pot participa atât adulții, cât și copiii. Dar din moment ce cursa are loc seara, printr-un parc întunecat, copiii mai mici de 12 ani trebuie să fie însoțiți de adulți.

6. Înainte de startul cursei, asigură-te că ți-ai luat punga participantului de la desk-ul de înregistrare. Îți va prinde bine când va trebui să aduni undeva toate bunătățile și cadourile pe care le vei găsi de-a lungul traseului. Iar la linia de finiș vei fi așteptat de o medalie dulce!

7. Ia o lanternă cu tine! Fără ea îți va fi foarte înfricoșător în parcul întunecat. Desigur, aceasta este o glumă, dar totuși. Fără lanternă, există mari șanse să te rătăcești sau să te abați de la traseu.

8. Pentru a evita surprizele neplăcute, mai bine să te înregistrezi pe site-ul hellrun.md și să achiți costul participării (200 de lei) din timp. Iar dacă doar vei însoți pe cineva pe traseu și nu vrei să strângi darurile, nu trebuie să achiți taxa de participare, dar în acest caz nu vei primi numărul de participare, punga pentru a colecta cadourile și medalia dulce la finiș.

Dacă vrei să afli cum a avut loc cursa Hell Run by Naturalis din anul trecut, accesează site-ul hellrun.md. Tot acolo vei găsi toate informațiile despre eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente