Deja e mai bine, nu? Cu acest motto vă dorim să începeți prima zi de weekend. Echipa #diez a selectat câteva evenimente stimulente pentru crearea dispoziției bune.

# Gemini: Conspirația

hgfds

Gemini: Conspirația este un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry.

# Creative Lab „to like or not to like”

America House Chișinău te invită la un eveniment creativ, în cadrul căruia vei avea ocazia să afli mai multe lucruri despre cum influențează rețelele de socializare viața ta.

Evenimentul are loc în cadrul concursului de artă „Let’s Disconnect!” – o oportunitate pentru oamenii creativi să-și prezinte ideile despre impactul pe care îl au rețelele de socializare în lumea în care trăim. Mai multe detalii găsești aici.

Formularul de înregistrate îl puteți găsi aici.

# Concert în Parcare

Cel mai tare concert în parcare vine la Kaufland Moldova! Pe 12 octombrie, începând cu 13.00, Moldovan National Youth Orchestra se conectează la parcarea Kaufland Moldova, situată pe Mircea cel Bătrân 25/1, într-un format nou – Brass Orchestra. Ia-ți oamenii tăi buni și dragi pentru a savura un concert open air plin de pasiune și energia a șase instrumentiști în unica parcare pentru mașini electrice din Moldova. Intrarea la eveniment este liberă.

Brass Orchestra este un format nou în care două tromboane, un corn și o trompetă, susținute de percuție, vor aduce la viață piese bine îndrăgite. În timpul concertului, cei prezenți alături familie și gașca sa, vor auzi o nouă interpretare a melodiilor, precum „Havana” (Camila Cabello), „Seven Nation Army” (The White Stripes), „Money” (Abba) și lista continuă.

# Spectacolul „Pădurea de argint”

Teatru Guguță vă invită la spectacolul Pădurea de argint, cu începere la ora 11.00. Spectacolul este recomandat copiilor de la trei ani. Prețul biletului este de 40 de lei. Rezervarea biletelor se face la numărul de telefon 0 691 85594.

# Spectacolul „Panică la Grand Hotel”

„Panica la Grand Hotel”, după Ray Cooney în regia lui Sandu Vasilache, e o comedie de situaţie, cu multe încurcături, unde se încâlceşte şi se descâlceşte, în ritm alert, o sumedenie de probleme ce rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale. Şi aici – agitaţie, uşi trântite, o fereastră „ucigaşă” şi un mort… viu. Sandu Vasilache mai recurge la un şiretlic: inversând sexul personajelor din piesă, aduce în scenă (după Chiriţa lui Alecsandri) o protagonistă femeie jucată de un bărbat.

Spectacolul va avea loc la Teatrul Mihai Eminescu, cu începere la ora 18.

Biletele pot fi procurate aici.