„Cu toate că Jocurile Olimpice au loc odată la patru ani, locuitorii orașului Chișinău participă la Jocuri Olimpice în fiecare zi. De-a lungul anilor, din cauza primarilor incompetenți, orășenii au devenit campioni mondiali la probe de sport precum sărituri în lungime în băltoace, șotron pe pavaj distrus, iar funcționarii Primăriei au devenit maeștri la categoria ping-pong „Cine-i de vină”, a declarat Dumitru Țîra, candidat PPEM pentru funcția de primar general al capitalei, în cadrul evenimentului de lansare a Jocurilor Olimpice Urbane.

Sunt prezentate opt probe olimpice la următoarele categorii:

– „Înot în spații publice amenajate”;
– „Sărituri peste drumuri europene”;
– „Turneu amical de badminton”;
– „Sprint cu tocuri peste realizările lui Chirtoacă”;
– „Bobslei extrem cu căruciorul”;
– „Curling cu deșeuri menajere nesortate”;
– „Slalom pe trotuare pentru oameni”;
– „Fotbal la al nostru stadion Republican”.

Videoul de prezentare al jocurilor olimpice îl puteți urmări pe site-ul lui Dumitru Țîra sau pe pagina de Facebook a campaniei.

Jocurile Olimpice s-au desfășurat în perioada 4-8 octombrie pe întreg teritoriul municipiului Chișinău.

„În perioada electorală, candidații pentru funcția de primar al Chișinăului fac multe promisiuni, dar de care nu se țin. În cadrul jocurilor, am decis să jucăm badminton cu promisiunile lor electorale.

platit

Mulți cetățeni s-au arătat nemulțumiți de pavajul de pe strada pietonală. Noi am decis să acceptăm provocarea și să vedem cât de departe putem ajunge pe acea stradă, pe tocuri.

Zâmbiți, e gratis. Pentru drumuri bune, spații publice amenajate și salariile primarilor incompetenți noi deja am plătit”, spune echipa lui Dumitru Țîra.