(video) Call of Duty Mobile doboară recorduri în prima săptămână după lansare. Este cel mai descărcat joc vreodată

gdfg

Săptămâna trecută, Call of Duty Mobile a luat cu asalt dispozitivele mobile, atât pe iOS, cât şi pe Android. Cu peste 100 de milioane de descărcări efectuate numai în prima săptămână, Call of Duty Mobile a obţinut „cea mai bună lansare a unui joc de mobil înregistrată vreodată”, conform Sensor Tower.

În total, 102,2 milioane de utilizatori au descărcat jocul, 56,9 milioane au descărcat pe iOS şi restul de 45,3 milioane pe Android. Shooter-ul celor de la Activision a fost cel mai popular în Statele Unite, unde a înregistrat 16,9 % din totalul descărcărilor, India (13,4 %) şi Brazilia (7 %), informează adevărul.ro.

La capitolul venituri, Call of Duty Mobile a obținut 9,1 milioane de dolari pe platformele iOS, în timp ce 8,3 milioane de dolari au fost obţinuţi de pe Android. Statele Unite au fost din nou cea mai mare sursă de venit pentru cei de la Activision.

Pentru cei care nu au jucat încă, noul joc al celor de la Activision se poate găsi în App Store şi în Play Store şi este gratuit, având însă posibilitatea de a achiziţiona din aplicaţie diverse lucruri al căror preţ variază de la 0,99 $ până la 99,99 $.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente