(foto, video) „Bună dimineața, sunt la Roma și am mers pe jos 1 003 km.” Un tânăr din Moldova și-a propus să ajungă de la Treviso la vulcanul Etna fără transport și bani

collage

Când ultima dată te-ai aventurat într-o călătorie spontană? Andrei Plugaru este un tânăr din Moldova pasionat de drumeții. Pe 2 septembrie, tânărul a început cea mai tare experiență din viața sa. Acesta și-a propus să meargă din Treviso până la vulcanul Etna pe jos, fără mâncare și bani. În total, Andrei trebuie să parcurgă 1 800 de kilometri și în prezent a reușit să treacă mai mult de jumătate de drum. Cea mai recentă postare a tânărului a fost făcută astăzi. Andrei și-a anunțat urmăritorii că a ajuns la Roma și a reușit să facă 1 003 kilometri.

Tânărul a început și un vlog în care postează zilnic experiențele prin care trece. Prin urmare, filmulețe conturează fiecare zi din viața lui și în așa mod aflăm că uneori Andrei se alimentează din tomberoane, e adăpostit de către familii de moldoveni, români sau italieni, ia apă din cișmele, rupe fructe din copacii pe care îi întâlnește în cale, își alimentează dispozitivele electronice cu ajutorul bateriilor solare și de cele mai multe ori doarme sub cerul liber.

https://www.instagram.com/p/B3bpJHZoq_t/

https://www.instagram.com/p/B3Lz0LAIt6B/

https://www.instagram.com/p/B3EUNOiIfDU/

https://www.instagram.com/p/B3Y3GlEI-M-/

1 003 kilometri nu este o distanță mică, prin urmare tânărul spune în unele videouri că se simte epuizat, îl dor picioarele și a slăbit mult, iar ploile și frigul îi alimentează dorința de a se întoarce acasă. Cu toate acestea, Andrei nu vrea să renunțe și este ferm convins că aventura sa se va încheia la Sicilia, acolo unde și-a propus din start să ajungă.

https://www.instagram.com/p/B3WTZf-I_A5/

https://www.instagram.com/p/B26mDdbobzr/

https://www.instagram.com/p/B2yM6Vjod0f/

Potrivit propriilor estimări, Andrei crede că va ajunge la destinație în cinci săptămâni. Acesta mai menționează că se va întoarce acasă cu avionul, iar biletul va fi cumpărat de familia acestuia.

Mai multe despre aventura tânărului Andrei vedeți pe pagina lui de Instagram și pe contul lui de YouTube.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente