Evenimentele zilei de vineri, 11 octombrie

71170500_1271030463068097_4798375129954385920_n

Și această vineri nu duce lipsă de evenimente. Sunt multe, diverse și, pe o parte din ele, selectate de noi, le puteți vedea în lista de mai jos. Foc la ghete!

# Girls in Concert

Printre cele mai frumoase clădiri ale Chișinăului se numără Muzeul de Arte al Moldovei. Construit în 1901 de arhitectul Alexandru Bernardazzi pentru Gimnaziul de Fete, a purtat până în 1940 numele ctitorului, al principesei Natalia Dadiani. Vineri, cu un pahar de vin, ne întoarcem în atmosfera acelor ani pentru un concert exclusiv de fete! 🙂 Detaliile aici.

# Zilele Filmului Românesc la Chișinău, ediția V

Cele mai mari succese recente ale cinematografiei din România, printre care „La Gomera” de Corneliu Porumboiu, „Nu mă atinge-mă” de Adina Pintilie, sau „Arest” de Andrei Cohn, vor putea fi văzute în premieră în Republica Moldova la Zilele Filmului Românesc de la Chișinău. Detalii aici.

# Silicon Drinkabout: Meet the Citizen-Activists

Toate detaliile despre eveniment sunt aici.

# Dansul este poezia piciorului!

Dragi prieteni, vă așteptăm cu drag să dansăm și să ne veselim!
?Va fi muzica pe Vinil, muzica lui James Brown , The Jimmy Castor Bunch, Riche Havens, Stevie Wonder și desigur va fi și folclorul de Subcarpații!
?Vom aveam Cocteil bar, vom avea Fourchette, vom avea buna Dispoziție!
?Intrarea va fi simbolică. Doar ca să știți, cu toți banii colectați vom procura cărucioare pentru persoane cu dizabilități!

Detalii aici.

# La barbar pierdem tuflele

Toate detaliile despre eveniment aici.

# Joker

An original standalone origin story of the iconic villain not seen before on the big screen, it’s a gritty character study of Arthur Fleck, a man disregarded by society, and a broader cautionary tale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente