Și această vineri nu duce lipsă de evenimente. Sunt multe, diverse și, pe o parte din ele, selectate de noi, le puteți vedea în lista de mai jos. Foc la ghete!

# Girls in Concert

Printre cele mai frumoase clădiri ale Chișinăului se numără Muzeul de Arte al Moldovei. Construit în 1901 de arhitectul Alexandru Bernardazzi pentru Gimnaziul de Fete, a purtat până în 1940 numele ctitorului, al principesei Natalia Dadiani. Vineri, cu un pahar de vin, ne întoarcem în atmosfera acelor ani pentru un concert exclusiv de fete! :) Detaliile aici.

# Zilele Filmului Românesc la Chișinău, ediția V

Cele mai mari succese recente ale cinematografiei din România, printre care „La Gomera” de Corneliu Porumboiu, „Nu mă atinge-mă” de Adina Pintilie, sau „Arest” de Andrei Cohn, vor putea fi văzute în premieră în Republica Moldova la Zilele Filmului Românesc de la Chișinău. Detalii aici.

# Silicon Drinkabout: Meet the Citizen-Activists

Toate detaliile despre eveniment sunt aici.

# Dansul este poezia piciorului!

Dragi prieteni, vă așteptăm cu drag să dansăm și să ne veselim!
🕺Va fi muzica pe Vinil, muzica lui James Brown , The Jimmy Castor Bunch, Riche Havens, Stevie Wonder și desigur va fi și folclorul de Subcarpații!
🏅Vom aveam Cocteil bar, vom avea Fourchette, vom avea buna Dispoziție!
🙏Intrarea va fi simbolică. Doar ca să știți, cu toți banii colectați vom procura cărucioare pentru persoane cu dizabilități!

Detalii aici.

# La barbar pierdem tuflele

Toate detaliile despre eveniment aici.

# Joker

An original standalone origin story of the iconic villain not seen before on the big screen, it’s a gritty character study of Arthur Fleck, a man disregarded by society, and a broader cautionary tale.