SC Miraza SRL, deținătoarea mărcii înregistrate UNIMEDIA și a site-ului cu același nume, UNIMEDIA.INFO, anunță schimbarea asociatului unic. Astfel, locul lui Cristian Jardan, care a deținut și condus în ultimii cinci ani compania, a fost preluat de jurnalista Olesea Banari, scrie unimedia.info.

În același timp, Cristian Jardan va rămâne administratorul companiei până la expirarea tuturor contractelor active semnate în 2019.

„UNIMEDIA se află în unul dintre cele mai bune momente din istoria sa de 14 ani. În acest an am reușit obținerea unor rezultate de audiență remarcabile, doborând toate recordurile posibile. Acum, însă, portalul are nevoie de investiții pentru a se dezvolta, ceea ce eu nu pot asigura din resurse proprii. Au fost cinci ani intenși în care am reușit să dezvoltăm UNIMEDIA pe cont propriu și practic fără susținerea donatorilor internaționali. Acum urmează o nouă etapă. Cred și sunt sigur că totul va fi mult mai bine”, a declarat Cristian Jardan.

„Vom dezvolta, în continuare, primul site de știri din Republica Moldova, astfel încât UNIMEDIA.INFO sa informeze corect, echidistant și la timp cititorii. Vom investi în calitate și vă promitem multe surprize frumoase”, a declarat Olesea Banari.