Ziua Națională a Vinului continuă la Artcor. Cunoaște care este legătura dintre vin și caricaturi de la Rupert Horbst

IMG_4808-800×600
Foto: FineWine.md

Ești pasionat de caricaturi, ilustrații și benzi desenate? Participă la un eveniment la Artcor, astăzi, 9 octombrie 2019, începând cu ora 18.30 și află de la caricaturistul austriac Rupert Horbst legătura între vin și caricaturi.

Persoanele interesate pot veni la eveniment cu propriul device (tabletă sau laptop) și vor avea parte de un master class din partea artistului austriac.

# Cum se naște ideea unui desen?
# Cum migrează o caricatură de pe foaie în calculator?
# Diferențele erei ilustrațiilor pe hârtie vs digital?
# De ce să nișezi caricaturile?
# Cum să le promovezi și vinzi?

Răspunsul la toate aceste întrebări, dar și un master class practic de desenat vor fi oferiți de caricaturistul Rupert Horbst, autor al două cărți de caricaturi legate de vin, vinificatori și arta de a consuma vin.

Limba de desfășurare a evenimentului este engleza. Participarea la eveniment este gratuită, iar doritorii se pot înregistra AICI. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Eveniment organizat în parteneriat cu Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Suedia, Centrului Industriilor Creative Artcor și Asociația Companiilor din domeniul Creativ COR, Oficiul Național al Viei și Vinului și Asociației Micilor Producători de Vinuri din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente