StarNet vă invită la un concert grandios de muzică clasică – Baroc în industrial

baroc in industrial facebook

StarNet, în colaborare cu Moldo Crescendo, organizează un concert de muzică clasică – Baroc în industrial – care va marca încheierea celei de a V-a ediții a festivalului Moldo Crescendo ,,Cu pianul prin Chișinău”.

Fiind o companie sută la sută made în Moldova, StarNet înțelege necesitatea promovării talentelor născute în țara noastră și s-a alăturat călătorii „Cu pianul prin oraș”, oferindu-le artiștilor de la Moldo Crescendo tot suportul necesar pentru ca oaspeții evenimentului să aibă parte de o experiență culturală unică și frumoasă! Astfel, într-o zonă industrială, printre pilonii de beton și rugină, va răsuna tare și armonios muzica eternă a lui Bach și Vivaldi.

„Baroc în industrial” este despre contraste, e o expresie a sălbaticului în artă. Pe 13 octombrie, trecutul va întâlni viitorul. Această întâlnire va avea loc sub notele rafinate ale „Concertul Brandenburgic nr. 3” de Bach și vestitele „Anotimpuri” de Vivaldi, într-un spațiu industrial ce a fost cândva o uzină de tractoare, iar astăzi – o sală neobișnuită de concert.

Pasionații de motoare vor avea ocazia nu doar să studieze mașinile hibride și electrice ale companiei DAAC Hermes, dar și să facă un test drive. De asemenea, oaspeții evenimentului vor putea savura vin de la Château Vartely, apă fructată de la Bucovina sau cafea de la Dallmayr și vor putea admira expoziția de picturi și sculpturi ale artistului Mihai Lazari. Starea de confort va fi asigurată de către partenerii evenimentului – Select Banquet Hall.

„Baroc în industrial” este ultima șansă de a participa la ediția din acest an a festivalului Moldo Crescendo. Biletele pot fi procurate pe iTicket.md sau poți câștiga două invitații participând la concursul de pe Facebook al companiei StarNet.

Ne vedem la concert! 🙂

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente