Istoria în podcasturi. Află mai multe despre testamentul lui Caesar, crearea celui de-al doilea triumvirat și moartea lui Cicero

440px-Cicerón_denuncia_a_Catilina,_por_Cesare_Maccari

Chiar dacă perioada de susținere a examenelor a trecut, nu trebuie să uităm despre istorie. Este util să iei din cărți și ore particulare cunoștințele de care ai nevoie, dar pentru a le fortifica, ți-ar prinde bine și careva ore non-formale. IstoriaMoldovei.md este un site care te va ajuta să înțelegi mai bine unele aspecte ale istoriei.

Podcasturile sunt realizate de Natan Garștea, un membru al comunității Clubului moldovenesc de jocuri intelectuale. Prin intermediul site-ului, Natan și-a propus să vorbească despre istorie.

În episodul nou sunt reflectate subiecte precum testamentul lui Caesar, crearea celui de-al doilea triumvirat și moartea lui Cicero.

„Mai important, voi plasa pe acest site materiale adiționale la podcast. Deși formatul audio este o soluție foarte reușită pentru a povesti istorie, îmi dau seama că deseori vor exista careva materiale auxiliare, importante pentru podcast. Acestea ar fi hărțile, în primul rând, dar și diverse imagini, pe care le voi considera importante pentru narațiunea mea.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente