Biroul de avocați „Gladei și Partenerii” susține tinerele talente. La fel ca și în anii precedenți, biroul oferă o bursă de merit în valoarea taxei de studii pentru anul academic 2019-2020. În plus, anul acesta vor fi oferite și două stagii profesionale de o lună în cadrul biroului.

# Criterii de eligibilitate:

Candidații trebuie să fie studenți în anul IV sau masteranzi în cadrul facultății de drept ai unei universități din Moldova, cu frecvența la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară.

# Dosarul de participare:

# CV-ul.

# Un eseu în limba română pe tema „Finanțarea participativă (lending-based crowdfunding) – reglementări curente și propuneri”.

Reguli de redactare:

# maxim două pagini;

# Times New Roman 12;

# spațiere 1.1;

# se va utiliza stilul de citare Harvard.

Procesul de selecție:

Selectarea va avea loc în baza eseului. Candidații cu cele mai bune eseuri vor fi invitați să le prezinte în fața comisiei de evaluare din care vor face parte avocații asociați ai biroului. Candidații vor avea la dispoziție șapte minute pentru a-și prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebările membrilor comisiei de evaluare.

Candidații vor expedia dosarele până la 9 octombrie 2019, la adresa [email protected]. Prezentarea eseurilor va avea loc la 12 octombrie 2019, ora 12.00, în sala de conferințe Sky Tower, etajul 11.

Orice întrebări legate de concurs le puteți adresa la [email protected].