Doi artiști revoluționari. Când va avea loc deschiderea oficială a Casei de Creație „Piotr Alii și Cristina Miron”

grand opening

Expoziție fashion, pictură, performance, recital muzical și poetic realizat de brandul Misha, Moldocrescendo, poeții Ronin Terente și Ioana Isac. De toate acestea vei avea parte la deschiderea casei de creație „Pior Alii și Cristina Miron”.

Evenimentul va avea loc pe 20 octombrie, ora 18.00 pe str. Eminescu 4.

Casa de creație „Pior Alii și Cristina Miron” este la al patrulea show și deja a obișnuit publicul cu un format diferit de a reda emoția și mesajul prin intermediul mixării mai multor forme de expresii artistice.

În data de 19 octombrie vă așteaptă o călătorie prin labirintul lumilor, printre camerele (10 la număr) din casa de creație a lui Piotr Alii și Cristina Miron va reprezenta o anumită ramură artistică, astfel la eveniment va fi expoziție a colecțiilor „Gaia”, „Blăstăm Basarabean” din cadrul show-ului cu același nume, a colecției „Capsulă” de Misha și fabulosul costum al designerului Mira Matchina din Ucraina, instalații ca formă de nomandism artistic și filosofic, joc de lumini; ulterior veți fi prezenți la un recital de muzică dăruit de Iulia Panici și Sandu Cordonean din trupa Via Dacă și la un performance poetic cu Ronin Terente și Ioana Isac.

În așa mod veți fi martori la întrunirea tinerilor artiști care formează o platformă comună și calitativă pentru fuziunea mai multor forme de artă cu scopul de a oferi societății moldovenești un altfel de eveniment cultural și o pistă motivațională pentru artiști, căci locul este destinat pentru dezvoltarea creativă atât a publicului, cât și a creatorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente