„Cine suntem noi?” Extinction Rebellion Moldova invită societatea la o întâlnire publică, la care va vorbi despre principiile și valorile mișcării

DAN_1789

După ce au stârnit discuții aprinse în societate cu 70 de litri de „sânge” vărsați în Piața Marii Adunări Naționale, mișcarea Extinction Rebellion Moldova (XR Moldova) continuă Revolta pentru Mediu 2.0 cu un nou eveniment.

Activiștii de mediu invită astăzi, 9 octombrie, pe toți cei interesați de activitatea mișcării la o întâlnire cu membrii acesteia „Întâlnire cu XR Moldova: Cine suntem noi?”. În cadrul evenimentului tinerii vor povesti despre principiile și valorile mișcării, scopurile acesteia, tipurile de acțiuni pe care mișcarea Extinction Rebellion le organizează la nivel internațional, precum și revendicările pe care le au față de autoritățile centrale și locale.

„Flashmobul: «Criza de mediu ne omoară cu zile» a stârnit spiritele și i-a lăsat pe mulți nedumeriți referitor la intențiile mișcării noastre. Organizăm această întâlnire publică pentru a răspunde la toate întrebările care s-au adunat la oamenii care ne urmăresc și pentru a explica, în mod clar, care este scopul grupului local Extinction Rebellion Moldova”, au explicat membrii XR Moldova.

Revoltă pentru Mediu 2.0 face parte dintr-o serie de acțiuni și evenimente organizate de grupurile locale Extinction Rebellion din cele peste 70 de țări de pe întreg globul pentru a cere politicienilor acțiuni urgente în contracararea crizei de mediu și a crizei climatice. Și la Chișinău mișcarea Extinction Rebellion Moldova organizează evenimente precum Flashmob: Criza de Mediu ne omoară cu zilelecția publică „De ce să plantăm copaci?”, ateliere pentru tineri și altele. Pentru mai multe informații, urmăriți pagina Extinction Rebellion Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente